banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MAHALLE MUHTARLARI, REKTÖR PROF. DR. NİYAZİ CAN’I ZİYARET ETTİLER
KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Can’ı tebrik eden mahalle muhtarları, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarları olarak Rektör Can ve KSÜ’ye desteklerini ifade ettiler.

Nazik ziyaretleri ve destek mesajları için mahalle muhtarlarına teşekkür eden Rektör Can, “Kahramanmaraş’ın bütün unsurlarının desteğiyle şehrin kalkınmasında ve ilerlemesinde önemli bir rol üstlenen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitemizi daha ileri noktalara taşıyacağız. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren teveccüh göstererek bizleri ziyaret eden, tebrik ve destek mesajlarını ileten, birlik, beraberlik ve işbirliği ruhuyla üniversitemizin yanında yer alan Kahramanmaraşlı hemşerilerimize,  kurum ve kuruluşlarımıza şahsım ve üniversitemiz adına şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Muhtarların bizzat halkın oyuyla seçilen halka en yakın temsilciler olduğunu vurgulayan Rektör Can, “Muhtarlarımız halkın beklentilerini ve özelliklerini en iyi bilen temsilciler olması nedeniyle, Üniversitemizle ilgili görüş ve değerlendirmeleri bizim için kıymetlidir. Bu nedenle muhtarlarımızın da Üniversitemizle ilgili teklif ve fikirlerini çalışmalarımızda dikkate alacağız. Herkesle ve her kesimle olan diyaloglarımız bizleri daha ileri noktalara taşıyacaktır.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol