banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

MAHALLE İÇİ YOLLAR YENİLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Yol yapım ve onarım işlerinin yanı sıra mahallelerin eksikliklerini bir bir gideren ekipler yeni bir çalışma daha başlattı. Andırın Alanlı ve Göksun Taşoluk Mahallelerine yaklaşık 8 bin metrekarelik parke döşeniyor. Gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasıyla Alanlı ve Taşoluk Mahallelerinin yolları daha da güzel bir görünüme kavuşacak. Hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirten Göksun Taşoluk Mahallesi Muhtarı Ramazan Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Talebi İlettik ve Çalışmalar Başladı

Muhtar Gül; “Taşoluk Mahallemiz Göksun İlçemizi Andırın Geben’e bağlayan yol güzergahı üzerinde bulunmaktadır. Büyükşehir Belediyemize talebimizi ilettik. Mahallemiz içerisinde bulunan Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim caddelerinde kilit ve bordür döşeme çalışmaları başladı. Bu hizmetlerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol