Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MADO VE LEZZET DURAĞI
 Bugün komşu illerden damak zevkine düşkün insanlar sırf kahvaltı için MADO’yu tercih ediyorsa, bunun bir anlamı olmalı.

165 senelik Maraş dondurması ile özdeşleyen, babaları merhum Yaşar Kanbur’dan sonra, evlatları Mehmet, Atilla ve Erdal Kanbur kardeşlerin olağanüstü esnaf zihniyeti ile bugün dünya markası haline gelmişlerse, bu onuru ziyadesiyle hak etmişlerse, bunda yine MADO lezzetinin sırrı saklı.

165 senedir bu gelenek sürüyor. Hem de gelişerek, büyüyerek, ürünlere yeni konseptler ekleyerek. Bugün Türkoğlu ilçemiz sınırları içinde kurdukları çiftlikte, doğal (organik) üretilen sebze-meyve yanında, özel olarak beslenen Sanen keçilerinden elde edilen sütle imal edilen dondurma, şehrin gururu haline geldiyse, bunda bu üç kardeşin özverili çalışmalarının sırrı gizli.

KAHVALTI KEYFİ BİR BAŞKA

Dedik ya, yakın illerden sırf kahvaltı için MADO’yu seçenler var. Zaten hafta sonları bu mekâna uğrarsanız, özellikle 27 plakalı araçların çokluğu gözünüzden kaçmayacaktır. Dışarıdan insanları bu mekâna çeken sadece kahvaltı kültürü değil. Otantik görüntüsü, eşsiz manzarası, çalışanların müşteri memnuniyeti de buna eklenince, açık büfe kahvaltı karın doyurmaktan çok keyfe dönüşüyor.

Kahvaltıda zengin bir menü. İnsan daha bakınca, seyredince karnı doyuyor zaten. Bir de kahvaltılık ürünlerin doğal oluşu, ustaların elinde hazırlanan çeşit ve müdürleri, şefleri ve çalışanlarının güler yüzü, tatlı dili, insanları bu mekâna çekmeye yetiyor.

MADO Yönetim Kurulu Mehmet Kanbur ise, titizlik gösteriyor, insanların memnuniyetini göz önüne alarak özel itina gösteriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol