Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

MADO ANKARA MÜDÜRÜ AKPINAR, “MARKA OLMANIN SORUMLULUĞUNU BİLİYORUZ”
  Mado Çukurambar’a gelen her misafir’e kapı girişine koyduğu stant’ta Kahramanmaraş’tan getirilen Mado’nun çiftliklerinde üretilen özel keçi sütü ile Maraş Dondurmasını külahta ücretsiz ikram ediliyor.

 Mado Ankara Müdürü Fatih Akpınar yaptığı açıklamada; Mado Çukurambar olarak Kahramanmaraş’ın en güzel tatlarını en kaliteli sunumuyla misafirlerimize ikram ederek bu günlere gelen Mado Çukurambar marka oluşunun sorumluluğunu bildiği için misafirlerimize sunduğumuz dondurma, tatlı, yöresel yemek ve pasta çeşitlerimizle hem tat hem de kalite olarak çok iddialıyız. Kahramanmaraşın en güzel tatlılarını Ankaralılara tattırmak için çeşitli sürprizlerimizin yanında mekânımıza gelen her müşterimize girişe koyduğumuz stant’ta hoş geldiniz dondurması ikram ediyoruz. Bundan sonrada Mado Çukurambar olarak önümüzde ki zamanlarda Ankaralılara tattırmak istediğimiz Kahramanmaraş'ın leziz yemeklerini ve tatlılarını girişe kurduğumuz stantlarımızda tüm misafirlerimize ücretsiz olarak ikram edeceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol