banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KUZEY ÇEVRE YOLU PROTOKOLÜ İMZALANDI
 Protokol imzasının ardından kısa bir açıklama yapan 2. Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Alb. Adnan Köşker: “Madalyalı şehrimizin kahraman insanlarına 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı olarak sizin talebiniz doğrultusunda çevre yoluna katkı anlamında yola terk arazisini komuta heyetimiz onayladı. İnşallah şehrimizin gelişmesine ilerlemesine, sizin başkanlığınızda daha da ileri seviyeye ulaşmasına katkıda bulunur. Yola terk arazisi için yoğun çabanız ve desteğiniz oldu. Bürokratik işlemlerin hızlandırılması anlamında yoğun katkılarınızı gördük. Bizler de bu katkı doğrultusunda elimizden geldiğince kamu menfaatini gözeterek şehrimize katkı sağlamayı hedefledik. Bugün itibari ile de hedefe ulaştık. Bu çevre yolu, diğer illere oranla şehrimizi daha da ileri götürecek diye düşünüyoruz. Şehrimize, Kahramanmaraş halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İKİ İLÇEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN ÇEVRE YOLU

Kahramanmaraş’a artı bir değer katacak Kuzey Çevre Yolunda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğine işret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “2. Zırhlı Tugay Komutanlığımıza gösterdikleri hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu proje Kahramanmaraş’ımız için çok önemli bir proje. Kahramanmaraş’ımızın gelişimi açısından, şehirleşme açısından çok önemli. Dulkadiroğlu İlçemizle Onikişubat İlçemizi birbirlerine bağlayan ve süreklilik sağlayan bir proje. Özellikle şehrimizin üst bölgelerindeki mahallelerimizin de ayağa kalkmasını sağlayacak, gelişimini sağlayacak, kentsel dönüşümü tetikleyecek bir güzergah burası. Kuzey Çevre Yolumuzla bu bölgeye adeta can suyu verilmekte. Bu yolumuzla beraber, şehrimizin kuzey bölgeleri üst bölgeleri kısa zamanda değişecek ve dönüşecek ve şehir içi trafiğinin de önemli bir kısmı bu bölgeye kayacak.

Kahramanmaraş’ımız modern bir il olma yolunda çok önemli adımlar atmakta. Bu yol da bunun önemli bir parçası. Şehrimizin etrafını rink bir hatla çeviriyoruz. Gittiğimiz modern batı illerinde bunu görüyoruz. Yani engelsiz, lambasız bir güzergah. İnsanlar gidecekleri yerlere akslara hızlı bir şekilde ulaşmakta. Hastaneler başta olmak üzere diğer kurumlara en rahat bir şekilde ulaşmaktalar.

Kuzey Çevre Yolumuzun yapımında bu aşamada 2. Zırhlı Tugay Komutanımız Bülent Acarbay Paşamıza, Komutan Yardımcımız Albay Adnan Köşker Komutanımıza,2. Ordu Komutanımıza, Kara Kuvvetleri Komutanımıza, Genel Kurmay Başkanımıza ve Savunma Bakanımıza, Sayın Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza en kalbi duygularla şükranlarımızı sunuyoruz. Çünkü biz bu işi dört yıldan bu yana takip ediyorduk ve sonunda hamd olsun mutlu sona ulaştık.2. Zırhlı Tugay Komutanlığımızı şehrimize en büyük hediyeleri olarak görüyoruz ve bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol