banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KUZEY ÇEVRE YOLU 3. ETAP DEVAM EDİYOR
 Kuzey Çevre Yolu üçüncü etap çalışmaları bir taraftan Alıçsekisi bölgesinde bir taraftan da Ulutaş bölgesinde devam ediyor.

Onlarca iş makinesinin çok hızlı bir şekilde bölgede birkaç yerde çalıştığı Kuzey Çevre Yolu’nda bir taraftan yol açma, bir taraftan kayaların kırılması devam ederken bir taraftan da cephe duvar betonları dökülüyor ve kutu menfezleri konuluyor.

Ulutaş bölgesinde yürütülen dolgu ve malzeme serimi çalışmaları ile Kuzey Çevre Yolu, Dulkadiroğlu Belediyesi külliyesine, oradan da 55 metrelik yeni açılan bulvara bağlanacak.

Havalimanı kavşağından başlamak üzere Kuzey Çevre Yolu’na bağlanacak olan 55 metre genişliğindeki yeni bulvarın tamamlanarak trafiğe açılması ile Gaziantep yolu üzerinde yaşanan trafik yoğunluğu biraz azalırken, Kuzey Çevre Yolu’nun tamamlanması ile şehir içerisinde seyreden trafik rink hatlarına aktarılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol