banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DE KARİYER GÜNLERİ
 KSÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, ülkemizdeki İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin kısaltması olan İİBF’nin, fakültemiz için günümüz dünyasının öne çıkan kavramları olan “İnsan, İnovasyon, Bilim ve Fırsat” olarak tanımlandığını ve liselerde yapılan kariyer ve tanıtım etkinliklerinin bu anlayış çerçevesinde gerçekleştirildiğini belirtti.

Aşağıdaki tabloda adları belirtilen liselerde gerçekleştirilen kariyer ve tanıtım sunumları, KSÜ Kariyer ve Girişimcilik Merkezi (KAGİM) koordinatörlüğünde, KSÜ İİBF Öğretim Üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Bu etkinliklerde lise öğrencilerinin kariyer planlamalarına katkı sağlayıcı sunumlar yapılmasının yanı sıra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin genel tanıtımı yapıldı ve özelde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin “insan, inovasyon ve bilimi bir araya getirerek fırsatlar oluşturmayı” amaçlayan bir fakülte olduğu belirtilerek, fakültenin bölümleri, bu bölümlerdeki eğitimin içeriği, tercih edecek öğrencilerde aranan özellikler, mezunlarının iş imkânları hakkında bilgi verildi.

Lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen kariyer ve tanıtım etkinliklerinde, KSÜ İİBF’den mezun olup, önemli başarılara imza atmış olan mezunlarımızın tanıtımının yanında, KSÜ kampüs imkânları ve etkinlikleri hakkında da paylaşımda bulunuldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol