banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KSÜ VE TÜBA İŞBİRLİĞİYLE İŞ SAĞLIĞI KONFERANSI
 KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş yaptı. İş hayatında sağlık ve güvenliğin önemini vurgulayan ve iş hayatında meslek hastalıkları ile iş kazalarının önlenmesi için yeni düzenlemelerin gerektiğini ifade eden Rektör Yardımcısı Okumuş, insanın bulunduğu her yerde olduğu gibi bütün çalışma alanlarında da sağlıklı ve güvenli koşulların önemli olduğunun altını çizdi.

Açılış konuşmalarının ardından TÜBA Asosye Üyesi ve İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Özer tarafından "İş Sağlığı Alanında Güncel Gelişmeler" konulu konferans sunumu gerçekleştirildi. Özer, 2012 yılında yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde katılımcıları bilgilendirerek konuya ilişkin soruları cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol