banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KSÜ, TSK GÜÇLENDİRME VAKFI TANITIM KONFERANSINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yaptı. Üniversitenin ilgi alanına giren her konuda uzman isimlerle öğrencileri buluşturmaya gayret ettiklerini belirten Rektör Can,  bu kapsamda kurum ve kuruluşlarla yakın işbirlikleri yürüttüklerini söyledi.

Ordumuzun güçlenmesine önemli katkıları olan TSKGV ve vakıf bağlı ortaklarını üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, “Ülkemizin kalkınmasında ve güçlü bir gelecek inşa edilmesinde hepimizin sorumluluğu var. Kamu, üniversite, sanayi, vakıflar ve ülkemizi oluşturan bütün unsurlarla bir araya gelerek ülkemizin her alandaki ihtiyaçlarına cevap vermek, çözüm üretmek adına güç birlikleri ve işbirlikleri yapmalıyız.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından TSKGV Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü emekli Albay Kemal Karababa, vakıf yapısı, işleyişi ve amaçlarına ilişkin katılımcıları bilgilendirdi.

TSKGV vakıf bağlı ortakları ASELSAN, TUSAŞ (TAI), ROKETSAN, HAVELSAN temsilcileri de konferans kapsamında bilgilendirme sunumları gerçekleştirerek katılımcıların sorularını cevaplandırdılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol