Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KSÜ REKTÖRÜ CAN’IN, KMTSO BAŞKANI ŞAHİN BALCIOĞLU’NA ZİYARETİ

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu’na görevinde başarılar dileyen Rektör Can, kamu-üniversite-sanayi işbirliği kapsamında KSÜ ve KMTSO arasındaki etkili ve verimli işbirliğinin sürdürülmesi yönünde yeni projelere imza atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Şehrimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla etkili işbirliği içerisinde olduklarını, KMTSO ile de en üst düzey ve işlevsel çalışmalar yürütmeyi hedeflediklerini ifade eden Rektör Can, şehrimizdeki kurum ve kuruluşların sorunlarını belirleyerek, sorunların çözümü noktasında üniversitemizde lisansüstü tez ve proje çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Rektör Can, şehrin belirlenen ve belirlenecek bu tür sorunlarını araştırma projesi veya lisansüstü tez olarak çalışan akademisyenlere Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Biriminden yüzde30-50 daha fazla destek verdiklerini hatırlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, KSÜ ile birlikte yürütülen teori ve uygulamayı buluşturan çalışmaların önümüzdeki dönemde de aynı kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi.

Yeni dönemde üniversite-sanayi işbirliğinin projelerde kalmayacağına inandığını belirten KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Balcıoğlu, büyük ortağı KSÜ olan Kahramanmaraş Teknokent Yönetici A.Ş.’de ki firmaların ülkenin ve şehrin ar-ge, yazılım ve teknoloji altyapısına yönelik çalışmalar içerisinde bulunduğunu ifade etti.

Başkan Balcıoğlu, Teknokent ’teki firmaların yazılımın yanında bölgenin ve şehrimizin ticaret ve sanayi kuruluşlarının sorunlarının çözümüne yönelik ar-ge’ye ağırlık vermelerinin gerekliliğine inandığını belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol