banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KSÜ, İSLAM TARİHİ SOHBETLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
 KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda düzenlenen, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü yurtlarında kalan gençleri dini konularda doğru olarak bilgilendirmeyi amaçlayan program, Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi – Kasidehan Ali Tel’in Kur’an tilaveti ile başladı.

Kur’an tilaveti ve yapılan duanın ardından İlahiyatçı Yazar Mehmet Paksu, ‘Mah-ı Muharrem’ konulu konferans sunumunu gerçekleştirdi. Paksu, Muharrem ayının faziletine ilişkin bilgiler verirken Peygamber Efendimiz’in (SAV) ve sahabelerinin hayatından kesitlerle Muharrem ayının dinimizdeki yeri ve önemine vurgu yaptı. Paksu, konferans sunumunun ardından katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Günün anısına Kahramanmaraş Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Ali Öztürk tarafından İlahiyatçı-Yazar Mehmet Paksu’ya çeşitli hediyeler takdim edildi.

KSÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Kıllı ve Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, protokol üyeleri ve öğrencilerin katıldığı program, aşure ikramının ardından son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol