banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KSÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ
 Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci,  Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, KSÜ Rektör Yardımcıları, personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Solak yaptı.

Aşure gününün İslam tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olduğunu hatırlatan Rektör Yardımcısı Solak, Aşure gününün birlik, beraberliği tesis etme ve geçmişten ders alma günü olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Solak, aşure etkinliğinin düzenlenmesine katkı sağlayan Onikişubat Belediye Başkanlığına teşekkür etti.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise Muharrem Ayının güzelliklerinden istifade etmek maksadıyla KSÜ’nün katkılarıyla aşure etkinliğini gerçekleştirdiklerini söyledi. Mahçiçek, konuşmasını bu güzellikleri yeniden birlikte yaşamak temennisiyle tamamladı.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdoğan da kısa bir selamlama konuşması yaparak KSÜ Rektörlüğü ve Onikişubat Belediye Başkanlığına etkinliğe verdiği destekten ötürü teşekkürlerini sundu.

Açılış konuşmaları ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Genç’in gerçekleştirdiği duanın ardından konuklara aşure ikramı yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol