banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KREŞTE YANGIN TATBİKATI
Sanata ve kültüre dair birçok etkinliğin gerçekleştirildiği Şehit Musa Özalkan kreşinde, çocukların olağanüstü durumlarda yapılması gerekenler noktasında eğitilmesi adına faaliyetler de yürütülüyor. Bu faaliyetler kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığıyla ortaklaşa düzenlenen tatbikatla, çocuklara yangın anında yapılması gerekenler anlatıldı.

İşaret Dili, İngilizce, Rusça, Arapça ve branş dersleri eğitimi verilen kreşte ayrıca her gün farklı bir etkinlikle çocukların gelişimine katkı sunulmaktadır. Kukla ve tiyatro gösterimleri, spor aktiviteleri ile öğrencilerinin zihinsel ve bedensel ihtiyaçlarına cevap veren Şehit Musa Özalkan Kreşi, ailelerin güven içerisinde çocuklarını emanet ettiği bir kurum oldu.

UZMAN KADRO, UZMAN EĞİTİM

Erdemli Belediyesi'nin Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın vasiyeti üzerine hizmete sunduğu kreş, uzman kadrosu ve eğitimleri ile ailelerin çocuklarını güven içerisinde emanet ettiği bir kurum oldu. Üç yabancı dil eğitimi, branş eğitimleri, spor ve bale eğitimleri, sosyal- kültürel faaliyetlerle çocukların her alanda gelişimine destek olan Şehit Musa Özalkan Kreşi, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra olağanüstü durumlarda hayatta kalabilmek için yapılacakları da öğrencilerine aktarmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile irtibat kuran Erdemli Belediyesi, çocuklarla beraber yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

ÇOCUKLARIMIZIN ARKASINDAYIZ

Yürütülen her hizmeti yerinde inceleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu vatanın şehit kanı ile kazanıldığını ve bu vasiyeti gerçekleştirebilmenin mutluluğunu taşıdıklarını bildirdi. Bu ortam içerisinde en önemli vazifelerinin çocukları vatana ve millete hayırlı bir şekilde yetiştirmek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sözlerini şu şekilde noktaladı,

 “Yeni nesiller bizlere emanettir, onların sağlıklı birer birey olarak ülkeye kazandırılması için gereken her desteği vermeye hazırız. Yürüttüğümüz birçok faaliyet, çocuklarımızın hayata hazır bir şekilde, sağlam adımlarla ilerlemesi için geliştirilmiştir. Hayatları boyunca, arkalarında olacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol