banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

KORKUSUZ KORSANLAR KAHRAMANMARAŞ’TA
  Kahramanmaraş’ın ilk ve tek alışveriş merkezi olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yarıyıl tatilinde Kahramanmaraşlı çocukların akınına uğradı. Başarılı bir eğitim dönemini geride bırakan öğrenciler, karne hediyesi olarak aileleriyle birlikte alışveriş merkezinin ‘Korkusuz Korsanlar’ oyun atölyesinde tatilin keyfini çıkarmaya başladılar.

 AVM, etkinlik alanında kurulan ve çocukların yaşlarına uygun olarak tasarlanan oyun alanında, mavi suların korkusuz hâkimi korsanlarla tanışan çocuklar, engin denizlere yelken açıp, kayıp hazinelerin peşine düşüyorlar.

 Tanıştıkları yeni arkadaşlarıyla maceradan maceraya koşan çocuklar, interaktif oyunlarla hayal dünyalarının da sınırlarını zorluyor.

Çocuklar, oyun atölyesinde uzman gözetmenler eşliğinde eğlenceli saatler geçirirken anne ve babalar ise hesaplı ve kaliteli alışverişin keyfini yaşıyor.

 ‘Korkusuz Korsanlar’ oyun atölyesi, 25 Ocak’a kadar her gün 13.00 ve 18.00 saatlerinde 4-12 yaş grubundaki tüm çocuklar ile bir arada olacak. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol