Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

 KORAY KORKMAZ EVLENDİ, 41 KERE MAŞALLAH!


 Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkan Yardımcısı olma ötesinde, ülkücü camianın sevilen yüzü, emniyet mensuplarının da yakından tanıdığı Koray Korkmaz, bekarlığa veda etti, mutlu bir beraberlik için mutluluğa ‘evet’ diyenler safına katıldı.



Vakıfbank eski şube müdürlerinden emekli Atanur Korkmaz’ın yakışıklı ve karizmatik oğlu Koray Korkmaz (41) ile Amasyalı, emekli Satılmış Kart’ın tekstil mühendisi güzel kızı Emel ile hayatını birleştirdi, bir yastıkta kocamak umud ve düşüncesi ile evliliğe merhaba dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıldönümü gecesinde, Arsan Center Aşiyan Düğün salonundaki düğünde genç çiftlerin nikâhını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıydı. Başkan Mahçiçek, nikâhı kıydıktan sonra çiftlere mutluluklara diledi, hayırlı evlatlar yetiştirme dileğinde bulunarak, tebrik etti.

NİKAH CÜZDANI CAFER TATLIBAL’DAN

Nikah şahitlerinden olan eski milletvekili Dr. Cafer Tatlıbal, evlilik cüzdanını gelin Emel’e verdi, gençleri kutladı, ömür boyu mutluluklar diledi, aileye hayırlı torunlar hediye etmeleri temennisinde bulundu.


Ailenin yakın dostu eski milletvekili Dr. Cafer Tatlıbal’ın evlilik cüzdanını teslimi sırasında bir ilginçlik yaşandı, Koray Korkmaz’ın emniyet mensubu arkadaşları, ömür boyu beraber olmak, ayrılmamak üzere genç çiftlere kelepçe taktı

Bu sahne düğün tarihinde bir ilkti ve misafirlerin de hayli ilgisini çekti.

BOZKURT İŞARETİYLE OYUN OYNADILYAR, HAYAL ÇEKTİLER

Yakışıklı ve karizmatik damat Ülkücü camianın tanınmış siması olunca, haliyle konuklarının da çoğu Ülkücülerdi.

Nikâh töreni ardından gelin ile damat dans ettiler, canlı müzik eşliğinde oynadılar, her iki ailenin yakınları oyuna iştirak ederek, çiftleri sahnede yalnız bırakmadılar.

Davul zurna eşliğindeki halaya katılmayan kalmazken, 6 yaşındaki bir minik ülkücünün bozkurt işaretiyle oynadığı oyun herkesi mest etti.


BAHÇELİ VE ERDOÜĞAN’DAN GELEN TEBRİK TELGRAFI

Damat 41 yaşında olunca, düğüne katılan dostları ’41 kere maşallah!’ demekten kendilerini alamazken, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen telgraf büyük heyecan uyandırdı.

Düğüne mazeretlerinden dolayı katılamayıp, mutluluk dilekleriyle mesaj gönderenler arasında, 23 ve 24. Dönem AK Parti milletvekili Nevzat Pakdil, MHP Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor da bulunuyordu.

Mesaj gönderenler, genç çiftlere iki cihan saadeti dileğinde bulundular.

KİMLERE KATILDI?

Damat MHP siyasetinin önemli ismi olunca, katılımcılardın çoğu da aynı camiadandı.


MHP eski milletvekili Nevzat Taner, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, İlçe teşkilat başkanlarından Mustafa Akpınar, Mehmet Şeker,  Ülkü Ocakları Şube Başkanı Mesut Kaplan, MHP milletvekili aday adayı Nusret Güloğlu, MHP milletvekili adayı ve mahalli seçimlerde Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı olan Av. Neslihan Koca Nergiz, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Abdurahman Bağcı, Afşin MHP ilçe teşkilat Başkanı Ersal Koç, Göksün ilçe teşkilat başkanı Fatih Üstün, ülkücü camiadan çok sayıda ülkücü davetli, ailenin yakınlarından olan işadamı Ali Altıparmak ve gazeteci Mehmet Yüzbaşıoğlu, Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci, milletvekili danışmanı Alaaddin Nalcıoğlu, Büyükşehir Belediye Danışmanlarından Bünyamin Günal ile here iki ailenin yakınları, dostları katıldılar.x

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol