banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

KORAMŞALI’YA BELEDİYE İLE YENİ YOL AÇIMI

2014 Büyükşehir Yasası sonrasında hizmet alanında genişleme olan Belediye, eş zamanlı çalışmalar yürüterek, Arkıt mevkiinde mahalle arası geçişi sağlayan yolların açılmasını sağladı. Bu kapsamda 7 kilometrelik yolun açılmasını sağlayan Belediye, sorunlara ürettiği çözümlerle övgülerin adresi olmaya devam ediyor.

Vatandaşların mağdur olmaması için 7/24 görev başında olduklarını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışanlarımız, 7/24 sürüyor. Ben öncelikle gece ve gündüz mefhumu olmadan, sıcak soğuk demeden çalışan personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 0 rakımdan 2500 rakıma kadar nasırlı ellerinin izi olan arkadaşlarımız sayesinde, Erdemli’nin sorunlarını %95 oranında çözdük. Özellikle ilçemizde geçişe elvermeyen noktalarda yürüttüğümüz çalışmalar ile ulaşımın sağlanmadığı tek bir nokta bırakmadık. Koramşalı Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile de vatandaşlarımızın bir nebzede olsa hayatını kolaylaştırmak istedik” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol