banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORUZ

Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında bir etkinlik düzenledi. Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Mahalle ve Tarım Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Fatih Türkmener ile çok sayıda muhtar katıldı. Anıta çelenk sunma törenini ardından konuşan Dernek Başkanı Yanık, Muhtarlar Günü’nün hayırlı olmasını diledi.

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ

Yanık; “2015 yılından beri kutlanmakta olan Muhtarlar Günümüzün tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz muhtarlar görev yaptığımız mahalle sakinleri ile idarelerimiz kesimi arasında köprü görevini görmekteyiz. 19 Ekim’i Muhtarlar günü olarak ilan eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı arz ediyor, bu günün tüm muhtarlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol