Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KODAZ’DAN KADIN PLATFORMU’NA ZİYARET
 İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Av. Günay Kodaz, ziyaretinin amacının kendilerini anlatmak değil, sorunları ve beklentileri dinlemek, ortak çözüm noktasında buluşmak olduğunu ifade etti.

Girişimci kadınlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Kodaz: “Kadınların gerek iş hayatında gerekse de siyasette sayılarının artmasını çok önemsiyorum. Bu anlamda başarılı bir şekilde yürüttüğünüz çalışmaları ve mücadelenizi takip ediyor ve takdire şayan buluyorum.

Genel Başkanımız Meral Akşener’in de sizlere selamını getirdim. İnşallah bir kadın hareketi olarak, ülkemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Kadın Platformu Başkanı Kibar Özdemir de, ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Özdemir, kadınların siyasette yer almasını önemsediğini vurgulayarak: “Hangi siyasi partide olursa olsun, kadın siyasetçi sayısı artmalı. Bu anlamda bizim platformumuzda ve derneklerimizde her siyasi görüşten kadınlarımız var. Ne olursa olsun birbirimize destek olmak için bütün gayretimizle çalışıyoruz.

İYİ Parti olarak, sizin STK’larla yapmış olduğunuz bu çalışmayı da son derece önemli bulduğumuzu belirtmek isterim. Ayrıca sizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Dernek Başkanlarının görüşlerinin alındığı ziyarette, en önemli konu ise, kadına şiddet, cinsel istismar, çocuk istismarı ve hakların eşitsizliği oldu.

Ziyarete İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Av. Günay Kodaz’ın yanı sıra İYİ Parti Genel Merkez STK Görevlisi Ayşe Odabaşı, İl ve İlçe Yöneticileri de katıldı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol