banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KOCAHASANLI, TOLLU İLE BETON YOL MODELİNE GEÇTİ

Asfalt kaplama yol modelinin iklim koşullarındaki dayanıksızlığı nedeniyle, kısa süre önce arayışa geçen Belediye, ilçenin farklı noktalarında ve iklim koşullarında uyguladığı beton kaplama yol modelini, başarıya ulaşması sonucu kullanmaya başlandı. Teknolojiye ayak uyduran çalışma anlayışlarından dolayı ekipleri tebrik eden mahalle sakinleri, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür dileklerini iletti.

Belediye olarak Erdemli adına en iyisini yapmaya çalıştıklarının altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Asfalt kaplama modeli, yıllardır kullanılan bir uygulamadır. Ancak son dönemlerde Dünya’nın içerisinde bulunduğu ekonomik durum ve kullanılan ürünün iklim şartlarında kısa sürede deforme olması, bizleri farklı arayışlar içerisine itti. Bu kapsamda da denemesini yaptığımız beton kaplama yol modeli,  olumlu sonuçlar verdi. Bizler de bu modeli kullanmaya karar verdik. Şuan Kocahasanlı Mahallemizde yürüttüğümüz çalışmaları yaygınlaştıracağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol