Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KOCABAŞ KONAĞI’NDA TARİHLE İÇ-İÇE OLMAK
 Kayabaşı semtinde, seneler önce restore edilip günümüze kazandırılan, gün yüzüne çıkartılan tarihi Kocabaş Konağının işletmecisi Kadriye Mezir, yerli ve yabancı insanların kahvaltı ve yemek için konaklarını tercih ettiklerini söyledi.

Deneyimli personeli ile misafirlere hizmet vermekten onur duyduğunu söyleyen Konağın işletmecisi, aynı zamanda da KİMLİK GAZETESİ ve maraskimlik.com yazarı Kadriye Mezir, “İnsanlar burada kahvaltı yaparken, yemek yerken, dostları ile sohbet ederken, konakta kendilerini, geçmişlerini buluyorlar. Geçmişin izlerini taşıyan bu konakta, işini bilen, zengin ve kaliteli yemek çeşidini misafirlere servis eden elamanlarımla, bu konağı ayakta tutmaya ve misafirlere hizmet vermeye gayret ediyorum” dedi.

Mezir, tarihi dizilere, programlara ve etkinliklere konu olan, mekân edilen Kocabaş Konağı için, tüm özel günler ve programlar için Konağın hazır olduğunu sözlerine ekledi.

KADRİYE MEZİR BAŞARILI BİR İŞLETMECİ

Haftalık Gazete sahibi arkadaşlarımızla, 14. Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Bahtiyar Murat Aras ile bu konakta yaptığımız kahvaltı, zenginliği, çeşidi ve kalitesi beraberinde tarih ile iç içe olmanın, yaşamanın dayanılmaz güzelliği bir kere daha ortaya çıkıyor.

Başkan Murat Aras, “Kadriye Hanım çok kültürlü, insana hizmeti şiar edinmiş bir kardeşimiz.” diye konuştu ve işletmeci Kadriye Mezir’i senelerdir tanıdığını, başarılı bir işletmeci olduğunu kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol