banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KMTSO YÖNETİMİ ŞAHİN AVŞAROĞLU'NU ZİYARET ETTİ
Ziyarette, kentin ekonomik ve sosyal meseleleri ele alınırken, iş ve siyaset dünyasının işbirliği imkanları hakkında görüşmelerde bulunuldu.

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, “Bugün AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanımız Şahin Avşaroğlu’nu yeni görevinde başarılar dileyerek ziyaret ettik ve yeni Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız da bizlere eşlik etti. Ben, başarılı güzel hizmetler yapacağı kanaatindeyim. Yeni görevinde başarılar dilerim. Temennimiz odur ki, gelişen, kalkınan Dulkadiroğlu İlçemiz siyasette güçlü şekilde temsil edilecek.” açıklamasında bulundu.  

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek birlikte bir bütün olarak çalışmanın önemine değindi.

Avşaroğlu, “Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz de Dulkadiroğlu ilçe teşkilatımız olarak yaptığımız çalışmalar ve teşkilatımızla ilgili bilgileri kendilerine sunduk. Görüş alışverişlerinde bulunduk. Önümüzdeki seçimin önemi üzerinde konuştuk. Kendilerine tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, yeni seçilen Oda Yönetim Kurulu’na da hayırlı olsun diyorum.” şeklinde konuştu.

KMTSO Heyetinde Başkan Zabun’un yanısıra Mehmet Beşen, Adnan Toprak, Mustafa Buluntu, Abdullah Şirikçi, Erdal Kanbur, Fatih Dinçer ile Genel Sekreter M. Akif Pakdil de yer aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol