banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KMBGC’DEN KERVANCIOĞLU’NA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
 Kent basının daha güçlü temsil edilmesi noktasında üstlendiği sorumlulukla çalışmalarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, protokol ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Kentin önde gelen isimlerini ziyaret ederek basın mensuplarının sorunlarını direkt aktaran, böylelikle sorunlara çözüm önerileri bulan Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, ziyaretler çerçevesinde bu kez geçtiğimiz günlerde Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanlığı görevini devralan kentin önemli İş adamlarından Sami Kervancıoğlu’na ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Arslan Deveboynu ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Öner, Mehmet Taş, Mehmet Yüzbaşıoğlu ve Genel Sekreter Serdar Erdoğanyılmaz’dan oluşan KMBGC Heyetini Sami Kervancıoğlu karşıladı. Oldukça güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette turizmden ekonomiye, tanıtımdan daha birçok konuya kadar karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Kervancıoğlu bu nazik ziyaretten ötürü Başkan Deveboynu nezdinde KMBGC heyetine teşekkür ederken, Başkan Deveboynu ise Kervancıoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Kervancıoğlu ziyaret sonrasında KMBGC heyetine yeni dizayn edilen Müsiad binasını gezdirdi.

“BİRBİRİNDEN DEĞERLİ MİSAFİRLERİ AĞIRLADIK”
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, birbirinden değerli misafirleri ağırladıklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kervancıoğlu, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Bugün Müsiad binamızda gerçekten birbirinden değerli misafirlerimizi ağırladık. Büyükşehir Cemiyet Başkanımız Arslan Ağabeyimiz Kahramanmaraş’ımızın duayen isimlerinden birisi. Çok mutlu bir gün yaşadık. Kendilerinden Allah razı olsun. Cemiyetimizle turizmi konuştuk, Kahramanmaraş’ımızı konuştuk. Ağabeylerimizle beraber güzel bir sohbet ortamı yakaladık. Yine Mehmet Yüzbaşıoğlu Ağabeyimiz Kahramanmaraş’ımızın önemli isimlerinden birisi.  Mehmet Ağabeyimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Yine Mehmet Taş ağabeyimiz var. Ona da çok teşekkür ediyorum. Çünkü Kahramanmaraş’ımızın çok önemli değerleri. Serdar Erdoğanyılmaz Ağabeyimizde aynı şekilde kentimizin için bir değer. Bu değerli ağabeylerime bizleri burada ziyaret ettikleri için çok teşekkür ediyorum.”

“SAMİ BEYİN GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YÜRÜTECEĞİNE OLAN İNANCIMIZ TAM”
KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu ise Sami Kervancıoğlu’nun Müsiad Başkanlığı görevinde oldukça önemli işlere imza atacağından şüphelerinin olmadığını söyledi. Kervancıoğlu’na başkanlığın yakıştığını ifade eden Deveboynu, “Bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak Yönetim Kurulumuz ile birlikte Müsiad Başkanlığı görevini yürüten Sami Kervancıoğlu Beye hayırlı olsun ziyaretine geldik. Kendileri sağ olsun bizi çok güzel bir şekilde ağırladılar. Bu vesile ile Müsiad’ın bu güzel binasını da gezmiş olduk. Gerçekten bina çok güzel bir şekilde kurgulanmış. Kahramanmaraş’a yakışır bir başkanlık olmuş. Sami beyin bu görevi çok iyi bir şekilde yürüteceğine bir Kahramanmaraş gönüllüsü olarak bu koltukta şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tam. Tabii bu binayı daha önce Müsiad’a kazandıran kişilere teşekkür etmemiz lazım. Onlar güzel bir çalışmayla bu binayı Müsiad’a kazandırmışlar. Sami beyin bu başkanlık görevinde şehrimizi daha fazla tanıtacağı inancındayım. Kendisine başkanlık çok yakışmış. İnanıyoruz ki Sami Bey gibi bundan sonra sektöründe başarılı insanlar ortaya çıkacaktır. Gelecekte inşallah şehrimiz sadece dondurmasıyla değil, her şeyiyle anılan, bilinen bir şehir olacak. Tabii bu konuda Müsiad’ın da önemli destekleri olacaktır” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol