banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KISAKÜREK, ORKİS’TE MUHTARLARI AĞIRLADI

Döngele mahallesindeki tesisi ORKİS’in hayata geçmesi ile birlikte, Kahramanmaraş ve çevresinde turizm anlamında canlandırma yaşatan işadamı ve ORKİS tesisleri yönetim kurulu başkanı Ali Rıza Kısakürek, 38 mahalle muhtarını tesislerinde ağırlayarak takdir topladı.

Termal Kaplıca ORKİS’te muhtarları ağırlamaktan büyük onur duyduğunu söyleyen işadamı Kısakürek, yılda en az iki kez muhtarları davet edeceğini, tesisinde ağırlayacağını söylerken, mahalle muhtarları da ev sahipliğinden ötürü Kısakürek’e teşekkür ettiler.

Modern, şifalı suları ve temiz havası ile çevre illerden gelenlerin dahi memnun kaldığı ORKİS ve ağırlama ile ilgili olarak Yeniyapan Mahalle Muhtarı Ahmet Kılçık ise; “Ali Rıza bey örnek bir ev sahipliği yaptı, örnek bir misafirperverlik gösterdi. Arkadaşlarım bu ilgiden memnun kaldılar. Onlar adına değerli turizmcimize teşekkür ediyoruz!” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol