banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KERVANHAN’DA SERDAR ORTAÇ’A HAYRANLARININ YOĞUN İLGİSİ

Kentimizin önde gelen tekstilci Gölcüler ailesinin oğlu Samet Gölcü’nün düğününe katılmak ve renk vermek için Kahramanmaraş’a gelen popstar Serdar Ortaç, Kahramanmaraş’a ilk kez geldiğini, ancak hem şehrimizi, hem dondurmamızı, hem de yöresel lezzetler mekânı Kervanhan’ı çok beğendiğini söyledi.

HAYRANLARI ETERAFINDA DUVAR OLDU

Yemek öncesi ve sonrası hayranlarına bol bol birlikte poz veren, hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Sanatçı Ortaç, daha sonra yine onuruna düzenlenen dondurma şova katıldı.

Sami Kervancıoğlu ve Yaşar Kireçci’nin dondurma şovunu da ilk kez izlediğini, ancak dondurma kesmenin çok zor olduğunu belirtirken, kesilen dondurmaları elleriyle hayranlarına ikram etti.

VE SONRA DA DÜĞÜNE KATILDI  

Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ve müdür Yaşar Kireçci’nin birlikte hazırladıkları askıda dondurmayı kesti, keserken de gazetecilere, hayranlarına takılmayı ihmal etmeyen Serdar Ortaç, akabinde düğün törenine katılmak üzere Kervanhan’dan ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol