Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KERVAN’DAN DEMOKRASİ NÖBETİ TUTANLARA DONDURMA İKRAMI
  

Küçük büyük genç yaşlı on binlerce vatandaş Ak Parti İl Binası önünde gerçekleştirilen darbe girişimine tepki göstermek amacıyla toplandı. Havaların sıcak olmasına rağmen alanları terk etmeyerek darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ise Kahramanmaraş’ın önde gelen dondurma firmalarından Kervan  yaklaşık 10 ton dondurma dağıttı.

Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Pekel konuya ilişkin yaptığı açıklamada “FETÖ’nün Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı yapmaya çalıştığı darbeye karşılık Kahramanmaraş halkı sokaklarda, Türkiye sokaklarda demokrasi nöbeti tutuyor. Bu sıcak havalarda meydanları terk etmeyen Türkiye’nin demokrasisinden ödün vermeyen vatandaşlarımızın bir nebze de olsa serinlemesine yardımcı olmak adına Kervan Pastaneleri olarak böyle bir girişimde bulunduk. Yaklaşık 10 ton dondurmayı halkımıza dağıttık” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla iki gündür meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar ise Kervan’ın bu düşünceli davranışlarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol