Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KERVANCIOĞLU’NDAN GAZİ AİLESİNE VEFA ZİYARETİ

Toplumsal duyarlılık ve hassasiyet yanında, toplumsal dayanışma ayı mübarek ramazana denk gelen anneler günü sebebiyle, kervan@elpedo yönetim kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, beraberinde gaziler dernek başkanı Yunus Karaman da olduğu halde gazi ailesini ziyaret etti, ailenin, annenin anneler gününü kutladı.

“Gazimize ve ailesine sağlıklar dileriz!” diyen Kervancıoğlu, ananelerin en kutsal varlıklar olduğuna dikkat çekerek, hediyesini gazi eşi Zahide Üzüm’e takdim etti.

SAMİ BEYE TEŞEKKÜR EDİYORUZ, SAĞ OLSUN!

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden gazi Resul Üzüm; “Sayın Sami Kervancıoğlu ziyaretin dolayı teşekkür ederiz çok mutlu olduk. Allah razı olsun bu güzel günde bizleri onurlandırdınız.” diye konuştu.

KARAMAN; SAMİ BEY BU ŞEHRİN DEĞERİ

Kervancıoğlu ile birlikte gazi ailesini ziyarette yer alan Gaziler Derneği Başkanı Yunus Karaman ise Başkan Sami Kervancıoğlu’nu bu şehrin bir değeri olarak yorumladı, samimi ziyareti ve sohbeti için teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol