banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KERVANCIOĞLU, VERESİYE DEFTERİNİ SİLME GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Pazarcık’ta, Pazarcık ilçe belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ve fıstık üreticileri ile bir araya gelen, fıstık hasatına katılan Sami Kervancıoğlu, Başkan Yılmazcan’ın talebi üzerine bir gariban vatandaşın bakkala olan yüklü miktardaki borcunu kapattı, veresiye defterini sildirdi.

BU YARDIMLAŞMA GELENEĞİ SÜRMELİ

Bu duygusal ve dayanışmayı artıran, güçlendiren toplumsal gelenekten ötürü konuşan Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, “Bugün, hayırsever işadamı kardeşimiz Sami Kervancıoğlu, bizim talebimiz üzerine Bağdınısağır mahallesindeki bakkala biriken borçlarını ödeyemez hale gelen bir vatandaşımızın borçlarını sildirdi. Sağ olsun bizim talebimizi kırmadı, geri çevirmedi. Allah daha çok versin kendisine, ailesine. Cenabı Allah bu tür hayır sahibi insanlarımızın sayısını artırsın, Rab’bim hayırlarını kabul ve makbul eylesin! Sami beyin hareketi örnek bir davranıştı. Allah bu dünyada ve öbür dünyada hayır ve hasenatlarının karşılığını göstersin!” diye konuştu.

ESNAF VE BAŞKANDAN KERVANCIOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Bilindiği üzere, yakın tarihte yine Pazarcık köylerinde, ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabılar hediye eden Kervancıoğlu, hayır işlerini sürdürmeye devam ederken, Bağdınısağır Mahalle esnafı da hayırsever işadamı Kervancıoğlu’na teşekkür etti, bu iyiliğini garip guraba arkadaşına ileteceğini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol