banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

KERVANCIOĞLU, ANKARA’YA ÇIKARTMA YAPTI

Geçmişte Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü yapan, bugün itibariyle Ankara Emniyet Genel Müdürü olan Servet Yılmaz’ı makamında ziyaret eden, kenet adına vatandaşların selamını götüren Sami Kervancıoğlu, bir de hatıra kabilinden hediye takdim etti.

alpedo@kervan yönetim kurulu başkanı ve MÜSİAD Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu’nun ziyaretinden memnun olduğunu söyleyen Ankara Emniyet Genel Müdürü Servet Yılmaz, nezaketi ve ziyareti için teşekkür etti.

SİYASETİN MARKASI MAHİR ÜNAL’I ZİYARET

Başarılı bir işadamı, başarılı bir sivil toplum kuruluşunun yönetim kurulu olması sebebiyle, hassasiyetleri ve sorumlulukları bildiğini belirten Kervancıoğlu, beraberinde alpedo Ankara Bölge Müdürü Mehmet Kahya da olduğu halde, bu kez de siyasetin marka değeri yüksek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı makamında ziyaret ederek ceviz oyma hediyesini sundu.

Kervancıoğlu; “Sayın Mahir Ünal şehrimizin olduğu kadar siyasetimizin de mihenk taşı. Kendisi ile şehrim adına turizmi, sanayi ve iş dünyasını, yatırımları, yerel yönetimleri, doğayı, ulaşımı, eğitimi konuştuk, değerli fikirlerinden yararlandık, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten memnun olduğunu söyleyen Tanıtım ve Medyadan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın sorunlarının çözümü noktasında sivil toplum kuruluş kanaat önderleri ile de istişareleri sürdüreceklerini söyledi ve ziyareti için Kervancıoğlu’na teşekkürlerini iletti, çalışmalarından, memleket ve dondurma sektörü adına girişim ve  başarılarından ötürü tebrik etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol