banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KERVAN YOLA ÇIKTI
 Sonbahar ayında olmamız sebebiyle, önümüzdeki yaz sezonuna yepyeni bir fiziki yüzle müşterilerinin karşısına çıkmayı amaçladıklarını söyleyen yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, müşterilerine daha rahat kahvaltı, daha zengin yemek menusu sunabilmek için arayış içinde olduklarını söyledi

Önümüzdeki dönemde müşterilerinin karşısına daha zengin ve kaliteli menü ile kaliteli konseptlerle çıkmayı düşündüklerini belirten Kervancıoğlu, “Sürekli arayış içindeyiz. Halkımızın ve dışarıdan Kervanhan’a sırf kahvaltı ve yemek için gelen özellikle komşu illerimizden teşrif eden müşterilerimizi memnun edebilmek için mutfağımızı genişlettiğimiz gibi, ürün yelpazesini de geniş tutmak istiyoruz. Bunun için yetenekli, kaliteli ustalarla çalışmayı sürdüreceğiz. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyeti v e damak zevki” dedi.

YENİ VE KALİTELİ KONSEPT PEŞİNDE

Önümüzdeki sezonda, müşterilerinin karşısına yepyeni bir yüz, yepyeni bir saha ve zengin menülerle çıkmayı da hedef haline getirdiklerini söyleyen Kervancıoğlu, yeni ürünler, yeni ve kaliteli konseptler peşinde olduklarını ifade ederek, “Sürekli arayış içindeyiz. Bizim düşüncemiz, müşteri sadece gelip bir dondurma, bir yemek için burayı tercih etmekten çok, kalıcı olabilecek projeler üretmenin peşindeyiz” diye konuştu.

Kervancıoğlu, bahçede yapacakları yeni tasarım ve düzenlemenin yeni dönemde müşteriler tarafından da çok beğenileceğini, kahvaltı ve yemek için gelen müşterilerinin rahatını düşünmek kadar, çocukları da ilgilendirecek-eğlendirecek  değişikliğe gideceklerini sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol