banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

KAZANAN TORBALI VE HALKI

İşte bu yüzden bir basın mensubu olarak bana düşen de iki güzel insanı tanıştırmak istedim. Yaklaşık bir saat birlikte "Önce İnsanı, sonra Sanayi ve sanayiciyi daha sonrada Torbalı’yı ve halkını konuşup sohbetleştik; "Bu güzel sohbetten çıkan sonuç ise hepimiz mutluyduk. Gittiği ve bulunduğu her türlü ortama güzellik katanların dünyası huzurdur, mutluluktur, saygıdır, sevgidir, hoşgörü dür. Dost sofrasında ve meclisinde kendine yer bulanlara selam olsun.

Ne Mutlu önce insan diyerek yola çıkanlara. Bu ülke, Vatan, Toprak ve al kırmızı bayrak için bir çivi üstüne çivi çakıyor ise önünde saygı ile eğiliyorum. Göktaş Mobilya yönetim kurulu başkanı sayın Hüseyin Göktaş bu ülkeye katma değer kazandırıp yüzlerce insana istihdam sağladığın için sana sonsuz teşekkür ediyorum.

Kaymakam Ercan Öter, Torbalı’ya geldiğin günden beri güler ve tatlı dilinle vicdan ve merhamet duygusu içinde kapını sonuna kadar Halkına kapılarını açıp herkesin takdirini kazandığın ve Torbalı halkının gönlünde taht kurduğun için gönülden gönüle yol var diyerek sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmadın için, dini, dili, ırkı, inancı, rengi ve yaşam felsefesi her ne olursa olsun diyerek çıktığın tüm yolların açık ve aydınlık olsun inşallah. Basın mensubu olarak bana düşense, helal olsun demek düştü.

O zaman HELAL OLSUN, HELAL OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Gazeteci ve Televizyoncu A. Erol DİKER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol