banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KAYNAK, “YANGIN VE ÖLÜMLER HEPİMİZİ ÜZDÜ”
 Olay yerinde incelemelerde bulunan Kaynak, yangın ve ölümler için de, "Akşam biz 03.30'da oradaydık. Orada bize hem Aladağ savcımız hem olay yeri inceleme ekiplerinin verdiği ilk bilgi, kilitli değil, kilidin hiç olmadığı şeklindeydi. En son denetleme Haziran ayında yapılmış. Bina ruhsatlı bir bina, MEB'in ayrıca çalışma izni verdiği bir binadır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak yanındaki bakanlarla beraber yangın faciası hakkında açıklama yaptı.

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR!

Kaynak yaptığı açıklamada; yaşanan hadisenin hepimiz için ülke için çok üzücü ve hepimizi derinden yaralayan bir hadise olduğunu söyledi, “ne yazık ki, 11 çocuğumuzu kaybettik. Olay savcılıklar tarafından takip edilmektedir. Bu akşam itibariyle otopsi çalışmalarının tamamlanacağını öngörüyoruz. Ateş tabi ki düştüğü yeri yakıyor ama bu acı hepimizi derinden etkiledi. Başsağlığı diliyorum. Yaralılarımızdan bir kısmı taburcu olarak ayrılmaya başladılar. Kısa sürede tamamlanmasını şifa bulmalarını temenni ediyoruz” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol