Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN BATIPARK ER MEYDANI MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

KASKİ, ELBİSTAN’DA ALT YAPI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
 İlçelerde çalışmalarına dört koldan devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü,  Elbistan İlçesi Güvercinlik, Horhor, Beyyurdu, Akören ve Söğütlü mahallelerinde toplam 15 kilometrelik içme suyu şebeke, kaynak ve depo çalışmalarının tamamlanması ile mahallelerde içme suyunun düzenli dağılımı yapılarak içme suyundaki şebekeden kaynaklı kayıp ihtimali ortadan kaldırılmış oldu.

 

Güvercinlik’e 6 Km Şebeke, 1 Adet İçme Suyu Deposu Güvercinlik Mahallesinde toplamda 6 kilometre içme suyu şebeke çalışmasının yanı sıra mahallede bulunan içme suyu deposu bakım onarımı yapılarak yenilendi. İçme suyunun düzenli dağılımı sağlandı.

 

Horhor’da Kaynak, Şebeke ve Depo Çalışması Özellikle yaz aylarında içme suyu sıkıntısı yaşanan Horhor Mahallesinde yapılan 2,5 kilometre içme suyu şebeke çalışmalarının yanı sıra içme suyu kaynak çalışması ile mahallenin su sıkıntısı giderildi. Ayrıca Horhor Mahallesinde içme suyunun şebekeye düzenli dağılımı yapılıp sıkıntıların önüne geçmek amacıyla mahalleye seyyar içme suyu deposu yapıldı. 

 

Beyyurdu’na Sondaj Kuyusu, Depo ve Altyapı Çalışması Beyyurdu Mahallesinde sondaj kuyusu açılarak şebekeye verilmesi ve içme suyunun şebekeye düzenli dağılımı yapılıp sıkıntıların önüne geçmek amacıyla mahalleye seyyar içme suyu deposu yapılması ve ayrıca yapılan 2 kilometre içme suyu şebeke çalışmaları ile mahallenin su sorunu tamamen bitirilmiş oldu.

 

Kahramanmaraş il genelinde olduğu gibi Elbistan ilçesinde de hız kesmeden devam eden çalışmalar önümüzdeki günlerde Fakıoğlu mahallesinde başlayacak. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol