banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KASAPLAR ODASI BAŞKAN ADAYI DELİGÖNÜL: BALIK PAZARI YENİLENMELİ

Kasaplar Odası Başkan Adayı Hakan Deligönül, Balık Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek esnafların taleplerini dinledi. Balık Pazarı’nın yenilenmesi yönünde esnafın görüş bildirdiğini ifade eden Deligönül, “Balık pazarının çatıya ihtiyacı var, havuza ihtiyacı var. Sektörün temsilcileriyle bu alanlarda çalışma yapacağız. Daha nezih bir ortamda ürün satmaları için odamız öncülüğünde, Balık Pazarı’nın yenilenmesi için gayret göstereceğiz” dedi.

“ESNAFIMIZA HİZMET ETMEYE GÖNÜLLÜ OLDUK!”

Kasaplar Odası Başkan Adayı Hakan Deligönül, şöyle konuştu: “Esnafımız değişim istiyor, birlik ve beraberlik istiyor, hizmet görmek istiyor. Bu iş gönül işi, hizmet işidir. Biz de oda başkanlığına aday olurken aslında hizmet etmeye gönüllü olduk. Sosyal ve sektörel projeler ortaya koyarak esnafımızın ekonomik gelişimine katkı sunmayı hedefliyoruz. Bugün balık halinde esnafımız dinliyoruz, projelerimiz anlatıyoruz. Onlardan aldığımız fikirlerle kendi projelerimizi harmanlıyoruz. Amacımız ortak projelerle faydayı önde tutmak. Bizim dönemimizde hiçbir esnafımız ‘Ben hizmet alamadım’ demeyecek’ çünkü biz tüm esnafımız için çalışacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol