banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KARAMANLI-ILICA GRUP YOLU TAMAMLANDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kış öncesi güzergahların bakım ve onarımı gerçekleştiriliyor, asfalt serimi yapılıyor. Bu kapsamda Bertiz Karamanlı Mahallesi’nden Ilıca’ya ulaşım sağlayan 8 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışması tamamlandı.

8 KİLOMETRELİK GÜZERGAH

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler ilk olarak bölgede genişletme ve dolgu çalışmaları gerçekleştirdi. Ardından 8 kilometrelik arter asfaltlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu. Gerçekleştirilen çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Karamanlı Mahallesi Muhtarı Erdoğan Bayrak, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

BAŞKAN GÜNGÖR’E TEŞEKKÜR

Bayrak, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e Bertiz Bölgesi Karamanlı Mahallemizin yol sorununu dile getirdiğimizde derhal talimat vererek konu ile ilgilenilmesini istemişti. Karamanlı Mahallemiz ile Ilıca arasında ulaşımı kolaylaştıran 8 kilometrelik yolumuzda hem genişletme çalışmaları hem de asfalt çalışmaları tamamlanarak ulaşım hizmetine sunuldu. Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol