banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KARAAHMETLİ'YE BELEDİYE ELİ DEĞDİ
2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla köy statüsünden mahalleye dönüşen Karaahmetli Mahallesi'nin yarım asırdır kanayan yarası ihmal edilmiş bir hizmet olan asfaltlama, yol yapım ve bakımı Erdemli Belediyesi ile ezber bozuyor. Yol asfalt çalışmalarını göreve geldiği günden bu yana aralıksız sürdüren ve rekor düzeyde asfalt yol hizmetine imza atan Erdemli Belediyesi yorulmayan ekibi ve 7/24 mesaide olan çalışkan kadrosu ile şimdide Karaahmetli'nin çehresini değiştirmek için kolları sıvadı.

ÇALIŞMALAR ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Sosyal kültürel ve her alanda süren projelerinin yanı sıra Erdemli’nin her mahallesinde asfalt-yol parke çalışmaları ve yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bundan sonraki süreçte bu çalışmaların artarak ve hızlanarak devam edeceğini vurguladı. Asfaltsız yer bırakmayacaklarını verdikleri sözlerin arkasında olduklarını ve bu kapsamda ara vermeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Tollu, çağdaş şehircilik anlayışının en temel hizmetinin yol hizmeti olduğunu söyledi.

BAŞKAN TOLLU’YA GÜVENDİK, KARAAHMETLİ HİZMETE DOYACAK

Karaahmetli'de ikamet eden İbrahim Yüksek adlı vatandaş, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sayesinde yol-ulaşım sıkıntısından kurtulacaklarını dile getirerek, belediye çalışmaları ile ilgili görüşlerini paylaştı. Karaahmetli'nin yıllardır sorunlarının başında da yol ve ulaşım sorunlarının geldiğini anlatan Yüksek, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu ve Belediye Meclis üyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yıllardır bu hizmetleri bekliyorduk. Yollarımız yapılmıyordu. İnşallah çalışmalar tamamlanınca bu sıkıntıdan da kurtulmuş olacağız" diye konuştu.

BAŞKAN TOLLU’NUN YÜKÜ AĞIR, ANCAK HİZMETTEN MAHRUM KALMIYORUZ!

Daha önce bu tür hizmetlerden mahrum kaldıklarını ve Başkan Tollu sayesinde bu sorunlarından kurtulacaklarını söyleyen Ahmet Gevikler adlı vatandaş ise köylerinde kurulduğu günden bu yana almadıkları hizmetleri almaya başladıklarını dile getirdi ve belediye çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek Başkan Tollu'ya teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol