banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KAPALI PAZAR YERİ AFŞİN’LİLERİN HİZMETİNDE
 İnşaat çalışmalarının tamamlandığını belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı”nı vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi.

Konuyla ilgili yazılı açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Afşin'in pazar yeri sorunu artık son buldu. Her vatandaşın kolaylıkla ulaşabileceği, Afşin'in ortası diye tabir edilen ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğünün yanındaki araziye kapalı pazar yerini kurduk. Fidanlık arazimiz de 9 dönüm olarak oluşturduğumuz alanın 3 dönümlük pazar yerimizde hem ilçe sakinleri hem de pazarcı esnafı, çağdaş ve ferah bir mekânda alış veriş imkânına kavuştu. Esnafımızın ve alışverişe gelen vatandaşlarımızın yazın sıcağından kışın soğuğundan etkilenmeyecekleri "Kapalı Pazar Yeri" oluşturduk. Bu mekân içerisinde oluşturduğumuz, "Köy Pazarı" alanı ile çiftçilerimizin ürünlerini birinci elden tüketici ile buluşturma imkânı da sağladık. Kapalı pazaryeri bölge insanımızın birçok ihtiyacını da karşılayacak. Çevresinde otoparkı olan geniş bir mekân oldu.  Afşin'imize yeni pazarımız hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Hizmete açılan Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı alışverişe gelen vatandaşlardan ve esnaflardan tam not aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol