Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

KAPALI ÇARŞI'DA SEVGİ VE MUHABBET DOLU İFTAR PROGRAMI
 Tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmayı sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, geleneksel etkinlikleriyle de vatandaşının takdirini topladı. Bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen tarihi Kapalı Çarşı iftarı yoğun bir katılımla gösteren çarşı esnafı memnuniyetini dile getirdi.

Kapalı çarşıyı baştan sona iftar sofrası haline getirdiklerini dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, iftar sonrası değerlendirmelerde bulundu.
Tarihi ve kültürel değerlerin yanı sıra, gelenek ve göreneklere de sahip çıktıklarını kaydeden Başkan Okay, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da kapalı çarşı esnafımızla iftar sofrasında bir araya geldik. Bu güzel organizasyona katılan tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Dulkadiroğlu ilçesi olarak büyük bir aile olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak da bu ailenin hizmetinde olduğumuzun altını çizmek istiyorum. Hizmetlerimizle karış karış işlediğimiz bu güzel ailenin sevgisinden ve muhabbetin den de sorumluyuz. Bu nedenle sosyal ve kültürel etkinliklerimizi sevgi ve muhabbetimizi artırmaya yönelik yapıyoruz. Ben bizim bu muhabbetimize karşılık sevgisiyle bizleri karşılayan kapalı çarşı esnafına çok teşekkür ediyorum. Şehrimizin tarihi alışveriş mekanı olan bu güzel alanımızın tüm gelenek ve görenekleri yaşattığını düşünüyorum. Bu anlamda çarşımızı desteklemek amacıyla burada her yıl iftar sofraları kuruyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu geleneğimizi sürdüreceğiz."
Programa, Kahramanmaraş Valisi Vahdetin Özkan, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti MDK Üyesi Metin Doğan, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, kapalı çarşı esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol