banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KALBİ SELİM DESTEĞİ KAHRAMANMARAŞ’A UĞRADI
 Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Müdürü İsmail Bozdağan’ın sosyal medyadan ulaştığı, Bursa Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, iletilen kampanyaya destek davetini geri çevirmedi.

Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Müdürü İsmail Bozdoğan, Belediye'nin öğrenciler için başlattığı 'Kalem Tutan Eller Üşümesin' kampanyasını sosyal medyadan duyurarak, hayır sahiplerinin dikkatini çekmek istediklerini açıkladı. Bu kapsamda yapılan çalışmalar sırasında Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin faaliyetlerini sosyal medyadan gördüklerini ve büyük bir heyecanla takip ettiklerini aktaran Bozdağan, kampanyaya destek için dernek yönetimiyle irtibata geçtiklerini söyledi.

“GÖRDÜKLERİMİZE, BURSA'YA GELİNCE BİZZAT ŞAHİT OLDUK”

Bozdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Dernek Başkanı Osman İpekçioğulları ve yönetiminin gerçekleştirdikleri sosyal faaliyetleri ve yaptıkları yardımları takip ediyorduk. Onların eğitimle ilgili faaliyetlerinin takipçisiydik. Belediye olarak başlattığımız ‘Kalem Tutan Eller Üşümesin' kampanyamıza destek olmalarını istediğimizde bizleri memnun eden cevap aldık. Bir kamyon kıyafet ve kırtasiye malzemesini bize temin ettiklerini söylediler. Biz de Kahramanmaraş'tan gelip yardımları teslim aldık. Allah, kardeşlerimizden razı olsun. Sosyal medyadan gördüklerimize, Bursa'ya gelince bizzat şahit olduk.

Geleceğimizin mimarları olacak çocuklarımızın üşümeden rahat bir şekilde eğitim ve öğretim hayatlarına devam etmeleri için başlattığımız bu kampanyaya ülkemizin birçok köşesinden destek geliyor. Öğrencilerimizin daha başarılı olmaları adına başlattığımız ve kısa sürede çığ gibi büyüyen kampanyamıza şu ana kadar destek veren bütün kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı sunuyor ve yeniden projemize destek çağrısı yapıyoruz. Emin olun ki, yapılan her yardım geleceğimizin daha güçlü, kuvvetli ve kudretli bir şekilde yetişmesine vesile oluyor. Yarınlarımızı ancak şu anda yaptığımız bunun gibi çalışmalarla daha donanımlı hale getirebiliriz. Tekrar başta Bursa Derneğimiz olmak üzere herkese hem belediyemiz hem de öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.”

“KISA SÜREDE ONLARA SÜRPRİZ YAPTIK”

Dernek Başkanı Osman İpekçioğulları, Ekinözü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel'e ve Basın Yayın Müdürü İsmail Bozdoğan'a yardımları teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Dernek Başkanı İpekçioğulları: "Bursalı hayırseverlerin sayesinde Kalbi Selim'in yüreği Kahramanmaraş'a kadar uzandı. Sosyal medyadan Ekinözü Belediyesi bizi takip ediyordu, gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerden dolayı derneğimizi takdir eden ifadeler kullanıyorlardı. Kendilerinin başlattığı kampanyaya destek olmamızı talep ettiler. Bizde kısa sürede onlara sürpriz yaptık. Ekinözü'ndeki öğrencileri öncelikli olarak görerek kendilerine kırtasiye ve yardıma muhtaç olan kardeşlerimize bir kamyon yardım malzemesi hazırladık.” şeklinde konuştu.

Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Müdürü Bozdağan, Bursa Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür plaketi verdiklerini söyledi. Bozdağan, getirilen yardım paketlerinin dağıtımına başlandığını kaydetti

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol