Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞLILARIN DÜĞÜNDE UĞURU OLDU!...
  

Salonun yazıhanesinde çay içerek pencereden yağmurun yağışını izlerken Rıfat bey ile koyu bir Maraş sohbetine daldık. Hemşehrilerimizin düğünlerinde, nişan ve kına gecelerinde yanlarında yer alarak kendisini düğün sahibi gibi hissettiği anlatırken salonun tüm imkanlarının hemşehrilerimize sınırsız bir şekilde açtığını söyledi. Ben açıkçası duygulandım. Salona ihtiyacı olan hiç bir Kahramanmaraşlıyı boş çevirmediğinin altını çizen Rıfat bey, bir hemşehrimiz geldiği vakit kendimi memlekette, kendi düğünümüzü yapıyormuş gibi hissediyorum, dedi.

Kahramanmaraşlı hemşehrimiz Rıfat Demir'in "Uğur Davet Düğün Sarayı" Hırka-i Şerif Mahallesi Fevzipaşa Caddesi Kırtay Sokak 14/A (Atikali Otobüs Durağı Yanı) Fatih İstanbul adresinde yer alıyor. İstanbul Pazarcıklılar Derneği'nin kurucuları arasında da yer alan Rıfat Demir, İstanbul da Kahramanmaraş sivil toplumunun önde gelen isimleri arasında yer almakta.

KADINLAR MATİNESİNE YOĞUN İLGİ

Sosyal medya üzerinde 46 tv.net adında televizyon projesi yaparak İstanbul'daki Kahramanmaraşlıların bir birilerini tanımasına öncülük eden, her hafta bir hemşehrimizi mekânında ziyaret ederek yazan Eyüp Kadir Kılcı ile kahve tadında muhabbetinde Rıfat Demir; Uğur davet düğün salonunda seksenlerin ekolü kadınlar matinesi organizasyonuna başladıklarını ve hafta içi belirli günlerde yaptıkları "Kadınlar Matinesi"ne Fatih'te kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirtirken Kahramanmaraşlılara her zaman biraz daha farklı ikramlarının olduğunu belirtti. Bizler aracılığıyla düğün, davet salonuna ihtiyacı olan hemşehrilerimizi davet etti. Rıfat Demir beyin işletmeciliğini yaptığı düğün sarayına 0212 521 40 81'i arayıp iletişim kurabilirler. Memnun kalacaklarını taahhüt ederken önce araştırsın sonra bize gelsinler. Biz hemşehrilerimize ayrıcalık yapıyoruz, fiyatta ve hizmette kazançlı çıkacaklar dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol