Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR YENİ BULVAR GELİYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞLILAR İFTAR DA SOKAKLARA SIĞMADI!
 İstanbul'da yaşayan Kahramanmaraşlılar Türkoğlu derneğinin geleneksel sokak iftarında buluştu.

Merkezi İstanbul'un Bahçelievler İlçesi Yenibosna Merkez Camii karşısında yer alan Kahramanmaraş Türkoğlulular Derneği tarafından bu yıl 3.düzenlenen "Geleneksel Sokak İftarı" yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Dernek merkezi içerisinde yer alan salonda kadınlar iftar ederken sokağın bir başından öteki başına kadar sıra sıra dizilen masalarda erkekler iftar etti.

Türkoğluder Başkanı sn. Cafer PARLAK, iftar sonrası selamlama konuşması yaptı. Başkan Parlak konuşmasında; görüyoruz ki mübarek Ramazan ayında maneviyat en üst seviyeye çıkıyor, normal zamanlarda 600'ü aşkın hemşerimizle buluşmak biraz zor olsa da Ramazan ayının feyziyle daha fazlasına ulaşılabilir dedi. Başkan konuşmasının devamında; katılanlara teşekkür etti. Hemşehrilerimizin yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

İstanbul'da Kahramanmaraş protokolünün önemli isimleri de iftar programında Türkoğluder’i yalnız bırakmadı

Kahramanmaraş Türkoğlu Derneği geleneksel sokak iftarı programına Bahçelievler Belediye Başkanvekili sn. Mevlid UYAN ile Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Zülküf TÜRKOĞLU teşrif etti. Başkanlar birer selamlama konuşması yaptılar.

Ayrıca iftar programına; İstanbul Afşinder başkanı Ahmet Ardıç, İstanbul Ekinözüder başkanı Nuri Kesgin, İstanbul Andırınlılar dernek başkanı Hamdi Çam, Afşin İlçesi Arıtaş Derneği başkanı Âdem Çelik, Trabmarder başkanvekili ve 46 tv yapımcısı Eyüp Kadir Kılcı, KentMaraşder başkan yardımcısı Zeki Bahçe, yazar ve talk show sunucusu Salih Koca ile birlikte 600 civarında Kahramanmaraşlı hemşehrimiz katıldı.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol