banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞLI FM KAHVE’DEN FRANCHİSE ÇIKARMASI!
 "Franchise da köklü markalarımızdan FM Kahve konteynır konsepti ile de yatırımcıların gözdesi."

İstanbul CNR EXPO Fuar alanında dün açılışı yapılan ve 14 Ekim Pazar gününe kadar yatırımcısına kazandıracak 16. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarına çekirdek kahve de ’Mükemmel Kalite Mükemmel Hizmet’ sloganı ve konteynır konseptiyle FM KAHVE orta ölçekli franchise arayanların ilk adresi oldu.

FM Kahve yönetim kurulu başkanı Mehmet Koca gazetemiz muhabiri MaraşGezgin - Eyüp Kadir Kılcı'ya fuar hakkında bilgi verdi. Başkan Mehmet Koca konuşmasında; FM KAHVE olarak 5 yıldır bu fuara katılıyoruz. Geçen fuara 8 markamızla birlikte katılmıştık. Bu sene FM KAHVE, DAVİD PEOPLE ve sektörün kalifiye eleman ihtiyacını karşılayan lise-üniversite mezunu mesleği olmayan işsiz gençlerimize iş imkânı olanağı sunan BARİSTA AKADEMİ olarak 3 marka ile birlikte katılıyoruz. Sizlere FMKAHVE Konteynır konseptinden bahsetmek isterim. Konteynır konseptimiz bir ilk. Bayimiz olmak isteyen yatırımcılarla oturup konuşuyoruz. Önünde 4 masa sandalye bulunan konteynırı kısa sürede teslim ediyoruz. Mükemmel kalite ve zenginlikte konsept ile bayimize kazanç kapılarını aralıyoruz. Konteynır konseptimiz ortalama 150 Bin TL'den başlıyor. Yatırımcı FMKAHVE KONTEYNIR ile doğrudan kazanıyor. Tüm tedariki biz sağlıyoruz. Barista Akademi vasıtasıyla personelleri eğitiyoruz.

‘ŞIMART KENDİNİ‘ SLOGANI

DAVİD PEOPLE Coffie & Food yolculuğumuzda bugün Türkiye’nin dört bir yanındaki şubelerimiz ile siz değerli misafirlerimize günün her saati eşsiz deneyimler yaşatabilmek üzere her geçen gün gelişiyor ve büyüyoruz. Seçkin yatırımcılarımız ile hızla büyüyen şube sayılarımız siz değerli misafirlerimizin keyifli ve sıcak buluşmalarına ev sahipliği yapmaktadır. Bugün kaliteli zamanın kaliteli lezzetler ve kaliteli arkadaşlıklardan geçtiği inancıyla yolumuza devam ederken her köşesinde aile sıcaklığını bulabileceğiniz şubelerimizi bu yönde tasarlıyor ve geliştiriyoruz, dedi.

Franchise fuarı açılışında kendilerini yalnız bırakmayan #MaraşGezgin Eyüp Kadir Kılcı'ya FM Kahve ailesinden Naim Koca ile Atilla Narin kaleme aldıkları "Gelenek ve Göreneklerimize Göre TÜRK KAHVESİ- ANADOLU’NUN KAYIP Kahveleri" adlı kitaplarını imzaladı, birlikte takdim etti.

Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı CNR EXPO 5.HALL de ilk girişte DAVİD PEOPLE ve aynı koridor karşısında FM KAHVE yer almaktadır.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol