banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ’A HIZLI TREN GELİR Mİ?
 Gerçi seçim döneminde siyasetçilerin, adayların hızına kimse yetişemezdi ama hızlı tren dillerden düşmedi bir türlü.

Valla gelip gelmeyeceğini bilemeyiz de, Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak’ın bu uğurda çabası, düşüncesi ve niyeti olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim.

O gece dediysek, geçtiğimiz haftaki Fenerbahçe – Galatasaray derbisi sırasında Kahramanmaraş’a hızlı trenin gelmesi için uğraş verdiğini, vereceğini söyledi. Biliyorsunuz, bu hızlı tren meselesi, seçim öncesinde de çok gündeme gelmiş,  billboardlarda yerini tartışmalı bir şekilde almış, siyasetçilerin, adayların dilinden düşmemişken, yeniden meselenin Veysi Kaynak tarafından gündeme getirilmesi, doğrusunu söylemek gerekirse bizi hem umutlandırdı,  hem sevindirdi.

Neticede bunu söyleyen siyasetin en etkin ve en tepesindeki isimdi.

UMUTLA, SABIRLA, ÖZLEMLE BEKLEYECEĞİZ!

Kendi kültürünü yaşayan ve hızla gelişen, trafiği ve ulaşımı sorun olan bu şehirde yeniden hızlı trenden söz etmek, Kahramanmaraş’tan geçmesini sağlamak, bunu düşünmek bile bizi heyecanlandırmadı değil.

Ortada, meydanda ve ufukta bir seçim havası, kokusu olmadığı halde, Sayın Veysi Kaynak bunu dillendirdiğine göre, bir bildiği, bir düşündüğü vardır. Umutla, sabırla ve özlemle bekleyeceğiz.

Bu meselede sabırlı olmak gerektiğine inanıyorum. En iyisi beklemek diyorum.

Beklemekten kim ölmüş ki…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol