banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA'DA NİLOYA

Kahramanmaraşlı çocukların, yaz tatilini kaliteli, eğlenceli ve öğretici aktivitelerle geçirmeleri için birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeni eğitim- öğretim yılına sayılı günler kala, güldürü dolu bir etkiliğe daha ev sahipliği yapıyor.

Piazza, küçük ziyaretçilerini bu kez TRT Çocuk Kanalı’nın en sevilen çizgi film karakterleri ile buluşturuyor. 30 Ağustos’ta başlayıp, 8 Eylül’e kadar devam edecek etkinlikler, Elif’in Düşleri ile başladı. Minikler, Elif’in rengarenk hayal dünyasıyla yepyeni ufuklara yelken açtıktan sonra Keloğlan’ın şirin sakarlıklarıyla ve başına gelen ilginç olaylarla hem kahkahalara boğuldu hem de öğretici hikayeleriyle değerli bilgilerle donattı.

Çocuklar, 6-8 Eylül tarihleri arasında, ismini mutluluktan alan TV kahramanı Niloya ile buluşacak. Şarkılar, şovlar ve danslarla unutulmaz an yaşatacak olan Niloya ile çocuklar dolu dizgin eğlencenin tadına varacak.8 Eylül’e kadar, her gün 14.00, 16.00 ve 18.00 seanslarıyla devam edecek etkinlikler, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde çocuklara moral ve motivasyon sağlayacak.

Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar eğlenirken, aileleri gönül rahatlığıyla Piazza’nın nezih ortamında alışveriş yapacak.

Etkinliklere, danışma birimine başvurup Piazza Club üyelik formunu dolduran tüm ziyaretçilerin çocukları ücretsiz katılabiliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol