Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ BEKİR DOĞAN KAYIN BABA OLDU
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi, Fizik Tedavi Doktorları Dr. Nurbanu Doğan, Dr. Burhan Güçmen, bir süre önce nişan yaparak evlilik için ilk adımı atmışlardı. Mersin – Erdemli Kahramanmaraş arasında karşılıklı ziyaret ve kız isteme merasimi ile başlayan birlik mutlulukla noktalandı.

3 Mayıs 2018 günü akşam Metin Usta tesislerinde düzenlenen düğün merasimine, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, KSÜ Rektörü Prof.Dr. Niyazi Can , Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş Borsa Başkanı Ahmet Duran Balsuyu , TÜMSİAD Başkanı Adnan Toprak, KASİAD Başkanı Ali Arpasatan, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu,  CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, MEMUR-SEN Kahramanmaraş İl Başkanı Abdulaziz Aydın ve Sendika Başkanları , Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöven , Esnaf Odaları Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Meclis üyeleri, KSÜ Tıp Fakültesi hocaları ve doktorları , eski Halk Sağlığı Müdürü, Ak Parti Milletvekili aday adayı Ahmet Yener , aday adayı Mehmet Sabancı , aday adayı Yaşar Bozdağ  ile Doğan ve Güçmen ailelerinin yakınları katıldı.

    Nikahı Mahçiçek Kıydı

    Doğan ve Güçmen ailelerinin merakla beklediği resmi nikah merasimine geçildi. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek , yeni bir ailemiz daha oldu, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylediği gibi en az 3 çocuk yaparak vatana millete faydalı birer evlat yetiştirmelerini diliyorum.. Mutluluğunuz daim kılsın diye bir kahvenin 40 yıl hatırı olduğu için sizlere iki kahve fincanı hediye ediyorum, kahve için mutlu olun.. diyerek mutluluk dileklerinin sondu.

    Başkanı Hanefi Mahçiçek, nikah defterini imzalamadan yaptığı konuşmada:  Kızımız Dr. Nurbanu Doğan ile oğlumuz Dr. Burhan Güçmen belediyemize yaptıkları evlenme istekleri incelenmiş evlenmelerine kanuni bir engel olmadığı anlaşılmış bugün burada resmi nikah aktini yerine getiriyoruz..

    Ancak bundan önce: Evlilik karşılıklı anlayış ve bir birini sevmektir. Anne ve babaları okutmuş pırıl pırıl  iki gencimizi hep mutlu ve huzurlu görmek istiyoruz, yeni ailemizin vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi hayırlı evlatlar istiyorum, en az üç sakın unutmayın,  Diyerek nihak törenine başladı.

    Dr. Nurbanu Doğan ‘ın özel Nikah Şahidi Tuba Arıyer,  defteri imzalamış ile diğer nihak şahitlerimiz : Vali Vahdettin Özkan, Prof.Dr. Niyazi Can, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, KASİAD Başkanı Ali Arpasatan ise nikah şahidi olarak deftere imza attılar..

    Düğüne katılan tüm dostların da : huzurunda kıyılan nikah ile böylece yeni ailemizin temeli atılmış oldu.

    Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan: “ Kahramanmaraş Gazetesi Sahibi Gülay Doğan hanım efendi, Kahramanmaraş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bekir Doğan beyin güzel kızları Doktor Nurbanu Doğan ile Doktor Burhan Güçmen beyin nikah şahidi olmak onları bu mutlu günlerinde yalınız bırakmayarak mutluluklarını paylaşmak için buradayım..

    Kahramanmaraş’ta bir çekirdek ailemiz daha oldu, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söylediği gibi en az üç olmak üzere hayırlı evlatlarının olmasını onlarında okuyarak büyük adam olmalarını diliyorum, gençlerimizi tebrik ediyorum, hayırlı olsun, Doğan ve Güçmen ailelerini kutluyorum..” dedi.

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “ Şehrimizin duayen gazetecisi Bekir Doğan beyin kızının düğünü sebebi ile dostlarla bir araya geldik, Doğan ve Güçmen ailelerini tebrik ediyorum..

    Aile çok önemli, bugün Türk milletinin temelinin sağlam olması sağlam ailelerin olmasından kaynaklanmaktadır..

    Yeni evlenecek olan gençlerimize ömür boyu mutluluk diliyorum, Kahramanmaraş’ımız bugün , bu düğün merasimi ile yeni bir aileye daha kavuşmuş oldu, Doğan ve Güçmen ailelerine mutluluklar dileğimle en az 3 çocuk diyorum, tebrik ediyorum,” dedi.

     Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici : “ Kahramanmaraş Gazetesi Sahibi Gülay Doğan, Yazı İşleri Müdürümüz Bekir Doğan beyin kızı Dr. Nurbanu Doğan ile yine doktor Burhan Güçmen yavrularımızın düğün merasimi için buradayız, genç çiftlerimize mutluluk diyorum, KSÜ Tıp Fakültesinde bir çok doktor arkadaşımız var ama iki yeni aile doktorumuz oldu bu sebeple bizde mutluyuz, gençlerimizi tebrik ediyorum,

    Doğan ve Güçmen ailelerine mutluluklar diliyorum, hayırlı olsun, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sözlerini bizde tekrar ederek en az 3 çocuk hayırlı evlatlar diliyorum,” dedi.

    Kahramanmaraş Basın ve Gazetemiz

    Kahramanmaraş Gazetesi çalışanları, Kahramanmaraş ‘ta görev yapan gazeteci dostlarımızın katılımı ile bir anlamda basın buluşasıda oldu..

    Siyasi Partilerde aday adayları toplantıları olması sebebi ile Akdeniz Gazeteciler Federasyonun Başkonuş toplantısı sebebi ile ve de ABYB Afyon toplantısı sebebi ile il dışına gitmek zorunda kalan yönetim kurulu üyeleri bir çok gazeteci dostumuzda düğüne kısa süreli gelerek hayırlı olsun diyerek ayrıldılar..

    3 Mayıs 2018 günü akşam Metin Usta da yapılan düğün merasimini ikincisi ise 6 Mayıs 2018 Pazar günü Erdemli Alyans düğün salonunda yaparak böylece noktalanmış olacak.

    Düğüne katılanlara teşekkür eden Gazeteci Bekir Doğan: “ oturma düzeninden anladığımız şekli ile 600’ün üzerinde bir katılımla yaptığımız düğünümüze gelen dostların isimlerini tek tek yazmak mümkün değil, Çelenk ve Çiçek gönderen , Hızlı bir seçim sürecine girdiğimiz için düğünümüze katılamayan Milletvekilleri, Milletvekili aday adayları , yakın dostlarımız telefon ve telgraf ile mutluluğumuz paylaştılar..

    Sevgili Gazeteci Meslek taşlarımız bizi bu mutlu günümüzde yalınız bırakmadılar, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları , oda başkanlarımız bizi yalınız bırakmadı..

    Bekir Doğan: “ Tek taraflı, oğlan evinin Mersin Erdemli de olması bir düğünde orada yapılacak olması sebebi ile gerçekten tek taraflı düğün yapmak zormuş bu sebeple biz bugün bu zorluğu yaşadık ancak, çocuklarımızın mutluluğu her şeyin  üzerinde..

    Tek tek isim yazmak isterdim ama çok fazla katılım olduğu için gelen dostlarımızın ismini söyleyemiyorum, ne olur bizi af etsinler, sadece nikah şahidi olan protokolü yaza bildim bu sebeple başkanlarımız bizi niye yazmadınız diye bize küsmesinler, gelenlere ve çiçek gönderen dostlara teşekkür ediyorum..

    Düğünümüze gelen herkes değerlidir, bize değer vermeseler oraya kadar gelmezlerdi diyen Doğan; “ Mazereti sebebi ile gelemeyen dostlarımızı da anlayışla karşılıyorum, inşallah onlarla da bir başka düğünümüzde görüşürüz, biz daha yolun başındayız, geride 4 yavrumuz daha var evlenecek.. Allah herkesin yavrularına yuva kurmayı nasip etsin, dostlarla bir arada olmayı nasip etsin,” dedi.

    İstanbul, Ankara, Kayseri, den gelen akrabalarımız, Ekinözü Türkmenler köyünden gelen dayılarımız ve yakın akrabalarımız, ki bunların gelişi her şeyin üzerinde olduğunu söyleyen Bekir Doğan, “ Herkese teşekkür ediyorum, hem çiçek gönderip hem gelene, çiçek gönderek mazeret bildirene, gönlünü ve yüreğini bize sunarak düğünümüze gelenlere, selam gönderenlere herkese canı gönülden teşekkür ediyorum,” diye sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol