banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ EMİTT FUARINDA
  

EMİTT TURİZM FUARINDA KAHRAMANMARAŞ RÜZGÂRI ESTİ.

Fuara Kahramanmaraş'ı temsilen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ve Kültür Turizm Kahramanmaraş İl Müdürlüğü girişimleriyle Germanicia Otel, Clarion Otel, Arsan Otel, Ramada Otel ve Kültür Turizm Kahramanamaraş İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ökkeş Gökçe katıldı.

94 Ülkeden 1100 ana firma ve 5602 alt firmanın katıldığı Fuarda Kahramanmaraş rüzgarı esti.

Fuara Kahramanmaraş'ı temsilen Elbistan Belediyesi ve Başkonuş Yaylasının da kendi imkanlarıyla katılım sağladı.

Fuarla ilgili açıklama yapan Otel Germanicia Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, aynı zamanda Kültür Turizm Otelciler ve Gastronomi Derneği Başkanı Gökhan BÜYÜKDERELİ: “Emitt Fuarında Kahramanlar Diyarı Kahramanmaraş’ımızı temsilen buradayız. Çok yoğun bir katılım  var. Yerli ve yabancı acente ve tur şirketleriyle görüşerek, Kahramanmaraş’a daha fazla nasıl turist çekebiliriz onu değerlendirdik., fikir alışverişinde bulunduk. Kahramanmaraş doğası, gastronomisi ile Akdeniz’in İncisidir. Bir şehrin turizmi ne kadar gelişirse ekonomisi de o kadar gelişir. Kahramanmaraş’ta Turizm ve Otelcilikte turizmden çok ticaret(kurumsal) alanda gelen misafirleri ağırlıyoruz. Bunu dengeli şekilde nasıl yürütürüz, nasıl bir iyileştirme yapabiliriz onları konuştuk. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Serdar ZABUN, Kültür Turizm Kahramanmaraş İl Müdürümüz Seydihan KÜÇÜKDAĞLI ve ortak değeri Kahramanmaraş olan değerli otel temsilcilerimize teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol