banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ BARO’DAN KAMUOYUNA
 Baro Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Birlik Başkanımızın gerek siyasi parti ziyaretleri ve gerekse öncesinde dile getirdiği toplumsal barış ve birliğe dair mesajlarının, seçim sürecine girdiğimiz bu dönemde, millet olarak birlik ve beraberliğimizin, toplumsal diyaloğun gelişmesine katkı sağlayacağını düşünüyor, bu çalışmaları ve açıklamaları destekliyoruz.

            Birlik Başkanımız; mesleki bir panel dolayısıyla yakın zamanda Kahramanmaraş’a yapacağı ziyareti sırasında da, toplumsal birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacak çalışmalarına devam edecektir. Baromuzun; meslektaşlarımızın sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarının yanı sıra millet olarak birlik ve beraberliğimizin gelişmesine katkı sağlayan,Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun çalışmalarını ve açıklamalarını desteklediğini ve yanında olduğunu, başta meslektaşlarımız olmak üzere kamuoyuna saygıyla bildiririz!”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol