banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KAHRAMAN KADINLAR KOOPERATİFİ KURULDU
 Yeni kurulan Kahramanmaraş Kahraman Kadınlar Kooperatifi Başkanı Kibar Özdemir,  kadın emeğinin hak ettiği değeri bulabilmesi için amacı ile kooperatif kurduklarını belirtti.

Özdemir, yaptığı açıklamasında: “Kendi alanında başarılı girişimci kadınlarımızla Kahraman Kadınlar Kooperatifimizi kurduk. Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum.

Kadınlarımızın emeğinin hak ettiği değeri bulması bizim için önemli. Kooperatif sayesinde, rekabet gücü artacak, pazar arayışı sona erecek. Kadın girişimci sayısı artacak, üretime ve ekonomiye büyük katkı sağlanacağına inanıyorum. Kooperatif sayesinde kalkınmada kadınların rolü görünür hale de gelmiş olacak” dedi.

Kuruluş aşamasının tamamlanmasının hemen ardından, kooperatifçilik eğitimi aldıklarını belirten Özdemir; “Ticaret İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen eğitim programında Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yavuz Selim Akçakale’den aldığımız bilgiler bizlere çok şey kattı.

Mevzuatlar konusunun yanı sıra Türkiye’deki diğer kadın kooperatiflerinin neler yaptıkları konusunda bilgi sahibi olurken bizlere de yeni ufuklar açtı, yeni fikirler ürettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kahraman Kadınlar Kooperatifi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşmakta:

Başkan Kibar Özdemir, Başkan Yardımcısı Tuna Meşe, Yönetim Kurulu Üyeleri; Sabahat Küpelikılıç, Filiz Önyurt, Emine Ünal, Nihal Şimşekli ve Fatma Doğan. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol