Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KADINLAR, BELEDİYE İLE YÜZME EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

Erdemli’nin her noktasında düzenleme yaparak, sağlıklı bir toplum adına sosyal faaliyet alanları oluşturan Belediye, bünyesinde bulundurduğu spor tesisinde kadınlara yönelik eğitimlerine devam ediyor. Bu eğitimlerin yanında kadınlar, spor eğitmeni Ebrule Türer gözetiminde, Cuma günleri kadınlara özel hizmet veren Aquapark Dinlenme Tesisinde eğitime başladı. Belediye Spor Merkezinde kadınlara yönelik spora teşvik ve obeziteye karşı daha önce bir kampanya başlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şimdi de kadınlara yönelik yüzme eğitimlerini başlattı. Eğitimlerden oldukça memnun olan kadınlar, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür dileklerini iletti.

Başkan Mükerrem Tollu, sağlıklı yaşam üzerine ilçenin her mahallesine spor kompleksleri açtıklarını, sadece kadınların değil çocukların da çalışabilmesi için çeşitli alanlar oluşturduklarını bildirerek, ilçenin her yaş kitlesinden insanının tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirtti. En önemli vazifelerinden birinin de, kadınları toplumun her alanında yapılan çalışmalara dâhil etmek olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Tollu, eğitimden sanata, kültürden sağlığa her alanda destekleyici çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Ayrıca Başkan Tollu sözlerini şu ifadelerle tamamladı, “Kadınlarımızın toplumun her alanında kendine yer bulması için birçok noktada önemli projeler oluşturduk. Ailenin temeli hiç şüphesiz ki çocuklarımız ve onların yetiştiricisi kadınlarımızdır. Onların rahat ve refah içerisinde yaşamaları için çalışmalarımız devam edecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol