Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN TOLLU'YA ZİYARET
  Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'yu makamında ziyaret eden MHP Kadın Kolları Başkanı Şeyma Dölek yönetimini tanıttıktan sonra yapılan çalışmaları ve gelecek projelerini anlattı. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajı veren Dölek, Erdemli için ellerinden geleni yapacaklarını kendileri için temel amacın yapılan çalışmaları bir adım öteye taşıyarak ilçe gelişimine katkı sunmak olduğunu belirtti.

 Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin gelişiminde en önemli rolün hiç şüphesiz kadınlara düştüğünü bildirirken, mutlu kadınların mutlu toplumun temeli olacağını söyledi. Kadın kollarının yeni kadrosu hakkında bilgi alan Başkan Tollu, hayırlı olsun dileklerini iletirken kendilerine düşen görevi de fazlası ile yerine getireceklerini ifade etti. Ayrıca Başkan Tollu yaptığı açıklamada; " Toplumun refahı için 2009 senesinden bu güne yaptığımız hizmetler sayesinde Erdemlimizin alt yapı noktasında tüm ihtiyaçlarını karşıladık ve sorunlarını giderdik şimdi sıra üst yapı çalışmalarını hızlandırmakta işte bu noktada bizlere Erdemli'nin mutlu kadınları da yol gösterecektir." dedi. Kadınlara yönelik yapılan hizmetlerin sağlıklı aile kurumunun oluşumunda oldukça önemli yere sahip olduğunu dile getiren Tollu, bu konuda çeşitli projeler gerçekleştirerek hizmet verdiklerini bildirdi. Kadının sosyal hayattaki yeri olgusuna değinen Erdemli Belediye Başkanı Tollu, gerçekleştirilen Kadın Danışma Merkezi projesi ile de kadınlara aile, çocuk yetiştirilişi, eşler arası iletişim gibi konularda destek verdiklerini bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol