Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KABZIMALLAR ODASI’NDAN 2 TIR YARDIM
 Yardım kampanyasının nasıl geliştiğine ilişkin bilgi aktaran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yazıişleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Hasan Balbaba: “Yardım kampanyası ile ilgili bir sohbette Halep ve Cerabslus’ta çocukların çiğ patatesleri yediklerini söylemiştik. Konuya duyarlılık gösteren Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanlığı komisyoncu kardeşlerimizin yardımlarıyla iki tır dolusu yaş sebze ve meyve tedarik ederek kampanyamıza destek verdiler. Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan’ın nezdinde tüm komisyoncu esnaflarımıza, Haller Şube Müdürlüğümüze ve hal esnafımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanlığı 52,5 ton yardımda bulunmuşlardır. Allah kendilerinden razı olsun, hayırlarını kabul eylesin” diye konuştu.

Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanlığınca toplanan 2 tır dolusu 52,5 ton yaş sebze ve meyvelerin dağılımı şu şekilde: “29 ton patates, 9 ton soğan, 3 ton domates, 2,5 ton elma, 6,5 ton portakal, 2,5 ton muhtelif sebze.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol